ОФК ВРБАС СРПСКОЛИГАШ

ОФК Врбас – Јединство 2:0 (0:0)

Врбас – Стадион крај Шлајза. Гледалаца: 2.500. Судија: Драгутин Меничанин (Врдник) 8. Стрелци: Краиновић у 67. и Клисарић у 90+4 минуту. Жути картони: Вујошевић, Краиновић (ОФК Врбас), Балаж, Самарџић, Џарић (Јединство)

ОФК ВРБАС: Дамјановић 8, Миличковић 7, Ђурковић 7 (од 85. Тепавчевић –), Шћепановић 7, Вујошевић 7, Васић 7 (од 66. Дракуловић 7), Живкуцин 8, Бајић 8, Мићуновић 7 (од 64. Хрњачки 7), Краиновић 8, Клисарић 8. 

ЈЕДИНСТВО: Чикара 6, Живанов 7 (од 74. Стјепановић 6), Балаш 6, Јовановић 6 (од 85. Марковић 6),Топић 7, Самарџић7, Петровић 7, Паповић 6, Иван 6, Џарић 7, Радмиловић 7. 

Играч утакмице: Александар Дамјановић (ОФК Врбас)

Играчи ОФК Врбаса остварили су велики успех уласком у Српску лигу Војводина пошто су у реванш сусрет са Јединством из Руменке славили са са – 2:0.

Сусрет није обиловао изразитим приликама за гол, али оне су неколико пута биле више на страни гостију који су пропустили да их искористе, јер је на супротној страни био сјајни голман Александар Дамјановић који је два пута ударце Самарџића и једном Џарића бравурозним одбранама зауставио. С друге стране пулени домаћег тренера Драгана Тепавчевића одиграли су тактички узузетно зрело и препустили иницијативу гостима па су из ретких напада угрожавали гол Чикаре. И после бе-успешних напада гостију стигла је и казна за промашаје.

Прво је Краиновић у 67. минуту , после гужве, створене у казненом простору гостију, успео да једну добијену лопти са десне стране на другој стативи угура у гол, али је она оклевала да уђе па се низ линију откотрљала и одбила од супротне стативе у гол Чикаре.

Коначан резултат дело је Матије Клисарића у четвртом минуту надокнаде пошто су домаћи избили лопту ка шеснаетерцу Јединства, прихватио ју је расположени Клисарић и трком избио испред гостујућег голмана и по средини гола неодбрањиво шутирао за велико славље присутних посетилаца.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!