ОФК ВРШАЦ – ДЕВА 1:0

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ОФК Вршац – Дева 1:0 (1:0)

Вршац – Градски стадион. Гледалаца: 100. Судија: Никола Ћировић. Стрелац: Миливојевић у 3. минуту.

ОФК ВРШАЦ Марковић, Мршуља, Пајевић, Савић, Илић, Миливојевић, Станисављевић, Граоња, Јандрић, Килибарда. Играли су још: Чејић, Главинић, Диуф, В. Благојевић, Павловић, Јовановић, Николић, Дар. Стојковић, Брауновић.

ДЕВА: Басеску, Алзалос, Јордаке, Крец, Добочи, Јана, Бедеа, Стелеа, Блој, Попеску, Данаила. Играли
су још: Фрумузаће, Келемен, Вијан, Оприс, Бранчеа, Маројан, Неагое, Пенчеа, Раул, Сулеа, Филипас.

Вршчани су забележили другу победу у трећој припремној утакмици за наставак сезоне. Победоносни гол дело је Милоша Миливојевића, прецизно је шутирао са ивице шеснаестерца после изузетног проигравања Огњена Илића. Кад су сви на стадиону очекивали да ће везиста ОФК Вршца центрирати, одиграо је повратни пас, уследио је оштар ударац који је голман Деве Басеску могао само погледом да испрати.
У читавом току меча водила се жестока борба која је више личила на борбу за бодове него на пријатељско одмеравање снага. Играчи румунског трећелигаша били су мотивисани па су изабраници тренера Ненада Мијаиловића морали добро да се потруде да сломе њихов отпор. Снежни покривач је у доброј мери омео играче да пруже квалитетнију игру, али за ову фазу припрема виђен је веома добар фудбал.
Вршчани сутра путују у Међугорје где ће одрадити седмодневне припреме, а ривали ће им бити друголигаш ГОШК из Габеле и вишеструки шампион БиХ, Зрињски.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!