ОФК ВРШАЦ – ГИРОДА 6:0

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

ОФК Вршац – Гирода 6:0 (3:0)

Вршац – Гледалаца: 150. Судија: Дејан Петровић (Вршац). Стрелци: Чејић у 6, Павлов у 10, Граоња у 29, Килибарда у 53. и 87, Главинић у 76. минуту.

ОФК ВРШАЦ: Андријанић, Парађина, Граоња, Б.Благојевић, Мршуља, Јовановић, Илић, Лазевски, Миливојевић, Павлов, Чејић. Играли су још: Марковић, Драгић, Стојковић, Петрић, Диуф, Пајевић, Вујић, В. Благојевић, Брауновић, Главинић, Килибарда.

ГИРОДА: Мосоарка, Васлујан, Хечко, Короив, Илие, Скинтеј, Фагарашану, Спорин, Ехлинг, Манкаш, Мура. Играли сујош: Кокан, Ишток, Буцу, Прекуп, Батку, Завалеће.

Први припремни меч Вршчана, против румунског трећелшаша Гироде, почео је минутом ћутања у знак сећања на Данијела Бељина, преминулог бившег капитена. Током читавог сусрета прволигаш је био бољи и заслужено победио.

Серију голова отворио је Чејић, после центаршута Миливојевића, а мало касније Граоња је идеално центрирао и Павлов, у стилу расног стрелца, погодио мрежу Румуна за 2:0. После одличне акције везног реда Вршчана, у 29. минуту, Граоња је ефектним ударцем постигао трећи гол.

У другом полувремену, тренер Мијаиловић на терен је послао нови тим и већ у 53. минуту, страховитим ударцем мрежу је погодио Килибарда. Главинић је, у 76. минуту, после соло акције постигао пети гол за Вршчане, а коначан резулат, на идеалан центаршут Стојковића поставио је Килибарда. Наредну утакмицу ОФК Вршац игра у среду, у Панчеву, са Железничаром, почетак је заказан за 13 часова у СЦ Младост.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!