ОФК ВРШАЦ – КОЛУБАРА 1:2

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ОФК Вршац – Колубара 1:2 (0:1)

Спортски центар „Младост“ Панчево. Гледалаца: 100. Судија: Дејан Петровић (Београд). Стрелци: Тасић у 78. за ОФК Вршац, Савковић у 14. и Ђорђевић у 71. за Колубару.

ОФК ВРШАЦ: Новић, Терзић, Перовић, Диуф, Жунић, Томић, Зоћевић, Чејић, Тодоровић, Миливојевић, Рикелме. Играли су још: Килибарда, Ивић, Тасић, Лаиновић, Лазевски, Вујић, Куми.

КОЛУБАРА: Станивуковић, Јанковић, Кикаров, Васиљевић, Кочовић, Николић, Брауновић, Јовановић, Ђорђевић, Велимировић, Савковић. Играли су још: Рајковић, Фуртула, Радосављевић, Илић, Киковић, Маринковић, Татомировић.

ОФК Вршац и Колубара одиграли су у Панчеву сјајан завршни меч припрема за други део првенства, са много прилика и три ефектна гола.

Гости из Лазаревца повели су у 14. минуту из прве боље прилике, Савковић је шутирао главом после изванредног центаршута Кочовића. У финишу првог полувременаВршчани су имали стопостотну прилику, Рикелме је спојио са голом Миливојевића, алу уместо у мрежу, шутирао је преко гола.

Друго полувреме почело је приликом ОФК Вршца, Терзић је са осам метара упутио добар ударац главом после центаршута Тодоровића, али голман Станивуковић био је концентрисан.

У 50. минуту Колубара је организовала контранапад, Савковић је био у великој прилици, али погодио је стативу, мало касније прилику за Вршчане имао је Рикелме, ударац после центаршута Перовића није био прецизан. У Тодоровић за мало није био прецизан из слободног ударца са двадесетак метара, а само минут касније стопостону прилику имао је Рикелме, после додавања Зоћевића. Бразилац је обишао голмана Станивуковића и погодио стативу небрањеног гола. Колубара је, у 71. минуту казнила промашаје Вршчана, Фуртула је проиграо Ђорђевића који је лако погодио мрежу иза Новића и удвостручио предност.

У 78. минуту гол за ОФК Вршац: Тасић је одлично извео слободан ударац са 18 метараи погодио мрежу Лазаревчана. У 85. минуту Вршчани су имали колосалну прилику за изједначење, Килибарда је припремио прилику Ивићу, шутирао је у празан гол, али одбрамбени играч Колубаре стигао је да избије лопту. Последњу прилику пропустио је дефанзивац Вршчана Жунић у 88. минуту. 

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!