ОФК ВРШАЦ КРЕИРА ТИМ ЗА НОВУ СЕЗОНУ

Вршчани су почели реконструкцију тима за нову прволигашку сезону и ангажовали прва појачања. То су Вељко Радосављевић, Данко Киковић и Алекса Колони (на слици).

Киковић ће ојачати везни ред Вршчана, у питању је искусан фудбалер (30) који је стигао из лазаревачке Колубаре. Током каријере наступао је за Јавор, Младост из Лучана, Нови Пазар, БСК из Борче и Инђију. Интересантно је да је као 18-годишњак Киковић шест месеци провео португалском Порту.

„О Вршцу сам чуо све најбоље, добра средина за рад, у клубу влада права породична атмосфера. Сада сам се лично у то уверио и могу само да кажем да сам одушевљен првим утиском. Надам се да ћемо остварити амбиције, пласман у плеј-оф групу“, рекао је Киковић.

Колони игра на позицији десног бека, Радосављевић је офанзивни везиста, обојица су у Вршац стигли из Чукаричког где су прошли комплетну омладинску школу.

Тим ОФК Вршца биће знатно другачији у односу на претходну сезону имајући у виду да су средину променили десеторица играча. Отишли су: Шериф Диуф, Милован Петрић, Немања Жунић, Огњен Тодоровић, Никола Тасић, Никола Лаиновић, Марко Зоћевић, Милош Миливијевић, Давид Ивић и Урош Килибарда. Први припремни меч ОФК Вршац игра против Мачве у Шапцу, у суботу, 6. јула.

Бранислав Јосимов

Извор: http://www.evrsac.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!