ОФК ВРШАЦ ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ

Фудбалери ОФК Вршца почели су припреме за нову сезону у Првој лиги Србије у којој имају амбиције да надмаше резултат из претходне када су заузели прву позицију у плеј-аут групи односно укупно девето место. Тренер Игор Савић на првом тренингу имао је 25 играча, међу њима и талентоване кадете и јуниоре, али и новајлије које су пристигле у град под кулом.

„Први утисци су одлични. Клуб добро познајем, воде га квалитетни људи и радујем се почетку рада на терену. Екипа ће претрпети промене, за сада имамо четворицу новајлија. Дошли су Киковић из Колубаре, Максимовић из лучанске Младости, Радосављевић и Колони стигли су из Чукаричког. Прикључили смо и најталентованије играче из нашег омладинског и кадетског погона који ће радити са екипом у првој фази. Уколико проценимо да се у овом тренутку добро сналазе у сениорском фудбалу, нећемо се либити да их поптпуно укључимо у конкуренцију за састав тима“, рекао је Савић.

Тренер Савић рекао је да ће екипа ускоро радити у пуном саставу.

„Сваки тренер жели да од првог тренинга на располагању има комплетан тим, међутим то је изузетно тешко, нарочито у летњем припремном периоду. Ове недеље играче ћемо лагано увести у жесток петонедељни рад који нас очекује. Надам се да ћемо у току следеће на окупу имати 80 одсто екипе. Комплетне припреме спровешћемо у Вршцу, имамо феномалне услове, од одличних терена, сјајног фитнес центра у Миленијуму до комплетног клупског медицинског сервиса“, рекао је Савић.

Где видите највеће празнине у тиму и на којим позицијама тражите појачања?

„Одласцима Диуфа, Петрића и Жунића штоперска позиција у тиму постала је најдефицитарнија. Мораћемо да доведемо најмање два штопера, потребни су нам један бочни нападач и један класичан шпиц играч“, рекао је Савић.

Серију припремних утакмица ОФК Вршац ће почети 6. јула у Шапцу, где ће одмерити снаге са екипом Мачве.

Б. Јосимов
Фото: Б. Јосимов

Извор: http://www.evrsac.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!