ОФК ВРШАЦ ПРЕОКРЕТОМ ДО ПРЕКИДА ЦРНОГ НИЗА, УКРАЈИНАЦ ГА ИЗВУКАО ИЗ КРИЗЕ (ВИДЕО)

Није право Вршчанима што им редовно пада да играју радним даном и што због тога имају мању подршку, али их то нимало не спутава да остварују добре резултате у Моцарт Бет Првој лиги Србије. Опоравили су се од шокантног пораза из претходног кола, када су за десетак минута примили три гола и у надокнади остали без бодова, вратили су се на победнички колосек и пробили у врх – 2:1 (1:1).

Kако је тим из Баната прошао у судару са лидером ИМТ-ом, тако је и Раднички Нови Београд са Вршчанима. Без бода је остао у последњим минутима и прекинуо је мини-серију у Моззарт Бет Првој лиги Србије. После два меча на којима није поражен, поново је у старом режиму, а главни кривац је Јевгениј Павлов.

Некадашњи млади репрезентативац Украјине, који је у Србији носио дрес нишког Радничког, Радника из Сурдулице и лучанске Младости пре него што је стигао у Вршац, погодио је на другој утакмици узастопце. Овога пута за победу, прву после безмало месец дана и гостовања Лозници.

Центарфор из Севастопоља савладао је Марка Лазаревића у 84. минуту и тако избио гостима бод из џепа, а преокрет је започео Алекса Вујић. Реализовао је средином првог полувремена пенал, рутински је спровео лопту у мрежу и поништио погодак Алексе Величковића са отварања меча.

И у претходном тријумфу Вршчана, који датира још с краја августа, угравирао се Јевгениј Павлов. Тада је начео Трајал и дефинитивно је у првом делу сезоне међу најзаслужнијима за висок пласман тима из Баната, који је од другопласираног Графичара удаљен једну победу.

ОФK Вршац – Раднички Нови Београд 2:1 (1:1)

/Вујић 29пен, Павлов 84 – Величковић 3/

 

 

Фото: Владан Благојевић (Старспорт)

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 15. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!