ОФК ВРШАЦ – РФК ГРАФИЧАР 2:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ОФК Вршац – РФК Графичар 2:1 (1:0)

Градски стадион у Вршцу. Гледалаца: 400. Судија: Никола Ћировић (Вршац). Стрелци: Миладиновић у 16. и Чејић у 27. за ОФК Вршац, Стојановић у 53. за Графичар.

ОФК ВРШАЦ: Андријанић, Стојковић, Диуф, Петрић. Лазевски, Зоћевић, Томић, Брауновић, Чејић, Миладиновић, Миливојевић. Итрали су још: Милисављевић, Б. Благојевић, В. Блашјевић, Стојановић, Грек, Главинић, Килибарда.

ГРАФИЧАР: Гутеша, Матић, Вукичевић, Д. Петровић, Ђурић, Ћурић, Васиљевић, Максимовић, Младеновић, Стојановић, Ратковић. Играли су још: Маринковић, Бајић, Огбу, Марић, Фратровић, А Петровић, Фајсал, Бошковић, Мијатовић, Такер, Никчевић.

Фудбалери ОФК Вршца савладали су Графичар у последњој припремној утакмици за нову сезону и потврдили да спремно дочекују старт првенства. Вршчани и Београђани одиграли су такмичарски меч и квалитетом игре су задовољили љубителе фудбала на трибинама стадиона под вршачком кулом. Зоран Костић, тренер Вршчана, може да буде за нијансу задовољнији од колеге Неђића, пре свега због чињенице да су његови изабранщи у припремним мечевима забележили победе против квалитетних ривала, ОФК Београда, Вождовца и Графичара. ОФК Вршац је повео у 16. минуту. После изванредног додавања Зоћевића, Миладиновић се вештим дриблингом ослободио чувара, у пуном трку прихватио пас и сама дао немоћног Гутешу. Вршчани су наставили са добром игром и у 27. минуту дошли до гола. Чејић је соло акцијом по десном крилу себи створио прилику за ударац и постигао гол какав се ретко виђа. Лопта је одсела у горњем углу – 2:0. Играчи Графичара имали су неколико добрих ащија у првом полувремену, најближи голу били су у 37. минуту када је Страхиња Стојановић упутио одличан ударац на гол ОФК Вршца, голман Андријанић показао је да се налази у топ форми. Почетак другог дела припао је гостима. У 53. минуту Ђурић је изванредним додавањем спојио са голом Стојановића, играч Графичара врхунски је реализовао прилику – 2:1. До краја заблежена је још само једна шанса. У 79. минуту, после два одлична дриблинга, Чејић је упутио прецизан ударац по земљи, Гутеша је сјајном парадом скренуо лопту до стативе.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!