ОФК ВРШАЦ СЛАВИО НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ ПРОТИВ ЗЛАТИБОРА

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

ОФК Вршац – Златибор 3:1 (2:0)

Стадион: Градски. Гледалаца: 1500. Судија: Данило Јеринић. Помоћници: Небијша Савић, Немања Тодоровић. Стрелци: Главинић у 20, Николић у 37. Д.Ивић у 65. инумту за ОФК Вршац, Дишић у 61. минуту за Златибор. Жути картони: Петковић (Златибор)

ОФК Вршац: Марковић, Брауновић,/62.Вујић/ Главинић /80.Стојковић/, Грек /57.Д.Ивић/, Илић, Кадијевић /80.Милојевић/, Николић, Парађина, Петрић /62.Мршуља/, Станисављевић, Терзић.

Златибор: Аврамовић, Чумић, Дишић, Илић/71 Енцо/, Јеремић /60.Килибарда /, Милорадовић /46. Рмуш/, Митровић, Оикономис /46, Вукмировић/ Петковић,Вјештица, Врбић.

Фудбалери ОФК Вршца као дебитанти са две победе су отворили такмичење у Првој лиги Србије. После победе на гостовању у Инђији прошле недеља, Вршчани су славили и на премијери пред домаћим навијачима.

Златиборци су дошли са идејом да изненаде и ОФК Вршац, али су се Главинић, Ивић и Николић потрудили да три бода остану на домаћем терену. Покушали су гости да пресингом стигну до изједначења, међутим рутински су меч по изузетно топлом времену фудбалери из Вршца привели крају.

После два кола Вршчани су први на табели са максималним бројем бодова и гол разликом 4:1.

Извор: http://www.rtvpancevo.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!