ОФК ВРШАЦ У ПОТРАЗИ ЗА ГОЛМАНОМ, ШТОПЕРОМ И БОЧНИМ НАПАДАЧЕМ

Нови прволигаш ОФК Вршац иза себе има три недеље напорних припрема. Одиграли су три контролне утакмице са Инђијом (3:2), Радничким са Новог Београда (1:0) и Железничаром (1:2). У суботу путују у Тузлу, где ће одмерити снаге са БиХ премијерлигашем Слободом и Звијездом 09 из Градачца. У среду је провера са Смедеревом 1924, а генералка је планирана пред почетак првенства са београдским Радом.

Тренер Ненад Мијаиловић је задовољан како су играчи испуњавају наметнуте задатке. – Вредни су и импонују залагањем, то ће бити основа за искушења која нас очекују у првенству. Очекујем да кроз наредне утакмице направимо тим који ће бити конкурентан и, упркос улози аутсајдера кад је у питању тањи буџет у односу на ривале, то надокнадимо радом и дисциплином – каже Мијаиловић и напомиње да је у Вршац стигло десет новајлија, који су заоштрили конкуренцију за свако место у тиму. Прелазни рок за Вршчане није готов и у потрази су за голманом, штопером и бочним нападачем.

Поменимо да су редове “црвених” појачали Блажић, Петрић, Брауновић, Кадијевић, Ивић, Парађина, Павлов, Станисављевић, Илић…

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!