ОФК ВРШАЦ – ВИТОРУЛ ПАНДУРИ 1:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ОФК Вршац — Виторул Пандури 1:1 (0:0)

Градски стадион у Вршцу Гледалаца: 250. Судиja: Предраг Јањуш (Панчево). Стрелци: Чејић у 51. за ОФК Вршац, Данеску у 54. за Виторул Пандури.

ОФК ВРШАЦ: Андријанић, Сташевић, Граоња, Терзић, Петрић, Лазевски, Зоћевић, Тодоровић. Килибарда, Брауновић, Миладиновић. Играли су још: Новић, Благовић, Стојковић, Тешановић, В. Благојевић, Стојановић. Радисављевић, Чејић, Милићевић, Миливојевић. Главинић.

ВИТОРУЛ ПАНДУРИ: Ђанта, Кротиору, Паска, Пиркалабу, Коре, Бринзан, Аколасте, Они, Михарт, Данеску, Попа. Играли су још: Крупенски, Келарију, Крисгеа, Саву, Мојсије, Вулпе, Гана, Тасем. Андреас, Гирбица. Гојда.

У првој од шест провера током припремног периода ОФК Вршац одиграо је нерешено са друголигашем из Румуније. Прво полувреме протекло је у иницијативи Вршчана. Најбољу прилику изабраници тренера Зорана Костића створили су у 41. минуту. Килибарда је после центаршута Чејића из корнера, неометан шутирао преко пречке. У финишу првог дела још једна лепа акција домаћина: Чејић је после соло продора добро шугирао, али голман Ђанта био на висини задатка.

Већ у првим минутима другог полувремена Вршчанима се исплатилаофанзива: у 51. минуту Чејић је силовито шутирао са 25 метара и постигао гол за ТВ шпице. Само три минута касније Румуни су изједначили из прве озбиљније акције коју су организовали. Данеску је прецизним ударцем погодио супротан угао – 1:1.

До краја озбиљнијих прилика није било. У наредној утакмици ОФК Вршац ће одмерити снаге са ОФК Београдом, у среду са почетком у 18 часова, док ће у суботу дочекати још један тим из Румуније, Думбравицу.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!