ОГРИЗОВИЋ ОШТРИ СЛИКУ

ЈЕДИНСТВО (СТАРА ПАЗОВА) КОМПЛЕТИРА ПОГОН

На јулској врелини фудбалери Јединства (Стара Пазова), са много труда и посвећености, испуњавају задатке током припремног периода. Најтеже им пада трчање око терена, али морају да издрже да би били што спремнији.
Утакмице са комшијама из Нових Бановаца увек се играју уз додатну мотивацију, па и у време када је резултат у другом плану. На овом јачем тесту на терену је, у оба тима, било играча за два састава, много новајлија и потенцијалних појачања, поготово у Омладинца, где је под командом Андрије Пољака дошло 18 новајлија. На изазове у контролним утакмицама Пазовчани су, у првом делу, били нешто бољи, нападачи су чешће доводили у опасност одбрану ривала. Живановић је пројектилом са 30 метара погодио оквир гола, а затим је Данило Миленковић гледаоце подсетио на дане када је снагом и брзином доводио чуваре до очаја. Незадрживим продором кроз средину издржао је дуел са двојицом дефанзиваца и маниром врсног стрелца погодио угао.
– Иза нас је добра утакмица са противником који ће имати значајну улогу у првенству – каже Драган Огризовић, који је успешно заменио Милана Вујасина, одсутног шефа струке.- После напорних тренинга, играчи успевају да одговоре. До краја припрема очекују нас нешто слабији ривали, али никако за опуштање, јер морамо да имамо што јаснију слику о тиму. Управа је урадила велики посао довођењем појачања, па остаје да акценат ставимо на глазуру форме и уигравање без бојазни од испадања.
Илиндански турнир на главном терену СЦ ФСС, у оквиру прославе Дана пазовачке општине, побуђује велико интересовање. Стижу цењени гости и велики пријатељи из општинске варошице Дунајска Лужна, у братиславском окруту. Гост ће да предводи председник савеза Јурај Јаношик. Поред Јединства и словачке екипе учествоваће и Раднички (Нова Пазова).

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 27. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!