ОМЛАДИНАЦ (НБ) – БОРАЦ (Ш) 1:2

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

ОМЛАДИНАЦ (НБ) – БОРАЦ (Ш) 1:2 (1:2)

Нови Бановци – Гледалаца: 200. Судија: Алекса Граховац (Нови Сад) 7. Стрелци: Добријевић у 41. за Омладинац, а Крстевски у 14. (из једанаестерца) и Тедић у 26. за Борац. Жути картони: Станисављевић, Малиш (Омладинац), Крстевскии, Павловић (Борац). 

ОМЛАДИНАЦ (НБ):Богуновић 6,5, Мисић 7, Максимовић 7, Малиш 6,5, Станисављевић 6,5 (од 87. Великић -), Добријевић 7, Ахчин 7, Дашић 6, Станимировић 6, Радић 6,5 (од 57. Јовановић 6,5), Тодоровић 6,5 (од 66. Крнета -). 

БОРАЦ (Ш): Тодић 7, Павловић 7,5, Парошки 7 (од 84. Мирковић -), Максимовић 7, Гојковић 7,5, Гргић 7, Ракић 7,5 (од 57. Бурсаћ 7), Тедић 7,5, Ромић 7, Крстевски 7,5 (од 90+2. Бугарин -), Петровић 7,5.

Играч утакмице: Тедић

Мало ко је могао да претпостави да ће домаћин после надахнуте игре са Железничаром (2:2), кад је имао више прилика и надокнадио два гола минуса, толико бледо да одигра други пут узастопно
на свом терену. Омладинац је од
шест бодова освојио само један у
последњих 180 минута, а уместо безбрижног финиширања првенства, главобоља је задесила Новобановчане. Пас Ракића до Крстевског није донео учинак, лопту је ухватио голман Богуновић. Ракић је убрзо упослио Крстевског прекршај је на правио Тодоровић, судија Граховац показао је на казнени ударац из којег је Крстевски био прецизан. Шајкашани су ушли мирније у меч за разлику од бледих и нервозних „зелених“, ударац Малиша  је блокиран, па је шут Ахчина избоксовао голман Тодић. Лоша комуникација Богуновића и Станимировића претходила је другом голу то је искористио Никола Тедић близу пенала и други шок доживели су адути тренера Душана Ђокића – 0:2. Тодоровић је добро набацио лопту из прекида, а Добријевић је са шест метара смањио минус Бановчана – 1:2.

Кратак је био млађани Лазар Малиш испред голмана Тодића почетком другог дела игре, од 63. минута па у следећих десетак Омладинац је играо са Ахчином на месту штопера и Добријевићем и Јовановићем у нападу, у жељи да што пре изједначи, затим је Максимовић погрешио на средини терена. Дао је лопту у ноге Гргићу, а капитен гостију преценио је себе, ушао у трку са двојицом ривала, Максимовић је стигао да исправи грешку и послао је у корнер. Дашић је у финишу омео Бурсаћа да запрети Богуновићу и евентуално повиси на два разлике. 

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!