ОМЛАДИНАЦ (НБ) – БОРАЦ (Ш) 3:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Омладинац (НБ) – Борац (Ш) 3:1 (0:1)

Нови Бановци Гледалаца: 70. Судија: Саих (УАЕ). Стрелци: Суботић у 47. и 55. и Костадиновски у 50. за Омладинац, а Мрђа у 35. минуту за Борац.

ОМЛАДИНАЦ: Кнежевић, Биочанин, Тривић, Симоновић, Попадић, Максимовић, Ћалић, Миленковић, Стоисављевић, Стевановић, Лежајић. Играли су још: Суботић, Костадиноски, Мисић, Јованов, Максимовски, Ракић, Љубовић, Ђокић.

БОРАЦ (Ш) : Петровић, Шево, Божић, Топић, Мирковић, Стојановић, Мрђа, Торбица, Гргић, Илић, Крстевски. Играли су још: Арсић, Шћепановић, Црнојачки, Шахурић, Стојановић, Ђурић, Кулпинац, Радиновић.

Гости из Шајкаша повели су у 35. минуту после доброг контранапада. Полувисоку лопту на ивици казненог простора прихватио је Мрђа и послао у малу мрежицу – 0:1.
У наставку Новобановчани су преокренули резултат и Суботић је у 47. минулу изједначио. Максимовић је пребацио задњу линију екипе Борца, а Суботић је био бржи од голмана и лако послао лопту у мрежу.
Три минута касније Костадиноски је после корнера постигао евро погодак. Одбијену лопту, са 20 метара, послао је у рогаљ гола Шајкашана. Коначан резултат посгигао је Суботић својим другим голом, одлично му је асистирао Мисић и није му било тешко да, поред друге стативе, прихвати лошу за коначних 3:1.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!