СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

Омладинац (НБ) – Јединство (СП) 0:1 (0:0)

Нови Бановци Гледалаца: 300. Судија: Марио Богићевић (Зрењанин) 7. Стрелац: Пађен у 90+1. минуту. Жути картони: Мићић, Јованов и Миленковић (Омладинац), Вујасин, Шимун, Качаревић, Грујић (Јединство).

ОМЛАДИНАЦ: Кнежевић 7,5, Тривић 6, Мисић 6,5, Арсовић 6, Перошевић 6,5, Мићић 6,5 (од 81. Стевановић -), Миленковић 6,5, Симоновић 6, Лежајић 6 (од 78. Суботић -), Стојановић 6 (од 65. Јованов 6), Вучетић 6.

ЈЕДИНСТВО: Милиновић 7,5, Витас 7 (од 46. Шимун 7), Иветић 7,5, Дашић 7, Пађен 8, Миленковић 7, Вујасин 7 (од 50. Грујић 7), Матовић 7,5 (од 83. Михајловић -), Качаревић 8, Живановић 8, Вукашиновић 7,5.

Играч утакмице: Пађен

Старопазовчани се не шале, наставили су низ победа, а ова им је свакако најслађа, јер су славили и отишли кући певајући са обале Дунава.

До отприлике пола сата игре ништа се посебно није дешавало. Играло се углавном на средини терена са контактима, тако да се пиштаљка судије Богићевића често чула. Прво узбуђене донео је ударац домаћина из угла, лопту је прихватио Сотојановић, али је оштро упућена лопта завршила пут поред десне стативе. Не дуго затим озбиљније је припретио покретљиви Лука Мицић, а и његов ударац није добро темпиран. После тога у два маха истакао се голман гостију Милош Милиновић, сачувао је гол после добрих прилика домаћина. Шансу да стигну до предности имали су гости кад је Пађен одлично шутирао, али је голман Кнежевић лопту избацио у корнер.

Кад су се домаћини испуцали, у наставку, на ред су дошли агилнији гости. Искористили су слабију концентрацију и пад темпа у игри комшија и преузели доминацију. Притискивали су са свих страна, дуго је недостајао заврши пас, а онда је пресуду изрекао Филип Пађен, после корнера у близини петерца у гужви се најбоље снашао и трзајем главом погодио мрежу. У финишу Живановић је имао прилику да увећа резултат, нашао се усамљен на рубу шеснаестерца, добро је шутирао, али је голман Кнежевић крајњим напором скренуо лопту у корнер.

 

 

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs