ОМЛАДИНАЦ (НБ) – ТИСА 0:3 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“ 

ОМЛАДИНАЦ (НБ) – ТИСА 0:3 (0:1)

Нови Бановци – Гледалаца: 150. Судија: Немања Домазетоски (Панчево) 7. Стрелци: Швељо у 16. и 51. и Торбица у 89. минуту. Жути картони: Дашић (Омладинац), Лекај, Свитић (Тиса).

ОМЛАДИНАЦ;: Благојевић 7, Максимовић 6,5, Малиш 6,5 (од 88. Пријовић -), Станисављевић 6,5, Дашић 6,5, Марковић 6, Јовановић 6, Станимировић 6, Аћимовић 6, Тодоровић 6 (од 39. Великић 6), Кнежевић 6 (од 46. Мисић 6).

ТИСА: Војводић -, Пронек 7, Месарош 7, Јухик7,5, Костић7,5, Крунц 7 (од 46. Торбица 7,5), Свитић 7 (од 90. Халас -), Томић 7, Кудрић 7 (од 76. Габрић -), Лекај 7, Швељо 8 (од 70. Соковић -).

Играч утакмице: Огњен Швељо

Тајац у Новим Бановцима. Домаћин је бацио под ноге тешком муком освојен бод у гостима Кабелу, ослабљен, често блед и безидејан, нарочито у првом полувремену, са изнуђеним саставом брзо је губио лопту у других 45 минута. Стекао се утисак из гледалишта да је матине одигран на терену Тисе.

Малиш је шутирао, Војводић је забележио прву интервенцију, Лекај је припретио, а Благојевић, једини расположени у тиму Омладинца, одбио је лопту. Марковић је реаговао испред капитена Костића, затим је виђен погодак, искусни Огњен Швељо (32) казнио је кикс штопера Марковића, који је одиграо кратак пас ка Благојевићу.

Небу под облаке лопту је послао Костић, па је Благојевић имао прву од неколико интервенција, одбранио је ногом ударац Торбице, одбитак је искористио Швељо и погодио са десет метара – 0:2.

Костић је у први план гурнуо Томића, Благојевић је још једном ударац одбранио ногом, на другој страни Дашић је пропустио шансу.

Благојевић је у финишу укротио Костићев шут, одбитак је прихватио резервиста Торбица, силовит ударац искоса означио је коначан резултат и главобоље за Новобановчане. 

Д. Јовановић 

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 01. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!