ОМЛАДИНАЦ – ПРВИ МАЈ 2:1

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

Омладинац – Први мај 2:1 (1:1)

НОВИ БАНОВЦИ: Стадион Омладинца, гледалаца 250, судија Чекичевић (Моровић).Стрелци: Стојановић у 2. и 63. за Омладинац, Биочанин у 22. минуту (аутогол) за Први мај. Жути картони: Миливојевић, Арсовић, Суботић, Јованов (Омладинац), Вучетић, Yибрић, Бобар (Први мај).

ОМЛАДИНАЦ: Кнежевић 7, Мисић 8, Арсовић 8, Миливојевић 8, Перошевић 7 (Лежаић 7), Максимовић 7, Вучетић 7, Јованов 7 (Симоновић 7), Суботић 7 (Стевановић 7), Биочанин 7, Стојановић 9 (Иванчевић).

ПРВИ МАЈ: Вукмировић 6, Вучетић 7, Yибрић 7, Цветковић 7 (Маринковић), Бобар 7 (Мирчетић 7), Шошкић 7, Грбовић 7 (Савић), Угрица 7, Којић 7, Николић 7, Јаћимовић 7.

Већ у 2. минуту, после сјајне акције, скоро свих домаћих играча, лопта је дошла на другу  стативу, до осамљеног Стојановића, који из прве шутира са око осам метара, и мрежа гостију се затресла.

Гости су изједначили  у 22. минуту. Биочанин је хтео да избије лопту испред свог гола, али је неспретно лопту упуцао у своју мрежу. Иначе, у првом полувремену, домаћини, су имали и иницијативу и прергршт шанси, али на одмор се ипак отишло са ремијем.

А у наставку одлична игра Новобановчана и, плод такве игре је донео славље.Опет је у главној улози био Стојановић.После корнера највише је скочио у казненом простору, гостију.И главом, је са пет метара, просто закуцао лопту у гостујућу мрежу.   

И. МитровићБ. Рокнић

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!