ОМЛАДИНЦИ ВОЈВОДИНЕ НЕ ДАЈУ ПРВО МЕСТО, УБЕДЉИВО ПОБЕЂЕН НОВИ ПАЗАР

ОМЛАДИНСKА ЛИГА СРБИЈЕ

Омладинци Војводине победили су екипу Новог Пазара резултатом 5:1 (1:0), у трећем колу Омладинске лиге Србије.

Пред око 50 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу су били Поповић у 16. (п), Ковачев у 50, Апостоловски у 73, Абаџија у 83. и Пауновић у 90, док је гол за госте постигао Ристовић у 84. минуту.

СУДИЈА: Душан Панчић 7,5. ПОМОЋНИЦИ: Илија Ловре и Лука Живковић. ЖУТИ KАРТОН: Бихорац (Нови Пазар).

ВОЈВОДИНА: Борак 7, Трнинић 7, Букинац 7,5 (од 73. Хромиш -), Поповић 7,5 (од 77. Kостадиновић -), Павић 7, Дробњак 7,5, Kовачев 8 (од 63. Стајки -), Апостоловски 7 (од 77. Пиваш -), Абаџија 7,5, Сукачев 7 (од 63. Јањић -), Пауновић 8.

НОВИ ПАЗАР: Kахримановић 5,5, Марковић 5 (од 75. Милосављевић -), Бихорац 5, Јелић 5, Kуртановић 5,5, Kоничанин 5, Вукадиновић 5 (од 46. Демировић 5), Васковић 5 (од 58. Адеми 5,5), Банџовић – (од 25. Kолашинац 5,5), Ристовић 7, Мекић 5,5 (од 75. Хаџимујовић -).

ИГРАЧ УТАKМИЦЕ: Урош Пауновић (Војводина)

 

Урош Пауновић (Војводина)

 

Војводина је до предности дошла у 16. минуту и то након пенала који је сигурно реализовао Поповић.

У 19. минуту, са петнаестак метара искоса је опасно шутирао Пауновић, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе. Након корнера у 42. минуту, Поповић је могао да постигне свој други гол на мечу, али је са око седам-осам метара искоса погодио спољни део мреже.

Међутим, у 50. минуту, црвено-бели су ипак удвостручили вођство. Пауновић се сјајно изборио за лопту уз саму гол-аут линију и одиграо повратни пас до Абаџије, који је шутирао, голман Кахримановић је одбранио, али је до лопте потом дошао Ковачев и са око шест-седам метара је послао у мрежу.

У 63. минуту, Воша је имала одличну прилику и то након што је послао одличан дубински лоб пас ка Сукачеву, који је побегао одбрани Новог Пазара, прихватио лопту и изашао сам испред Кахримановића, али је шутирао поред гола. На другој страни, у 66. минуту, са око 22-23 метра искоса је шутирао Адеми, али је Борак одбранио, да би у 73. минуту Војводина дошла и до трећег поготка.

Са леве стране, одлично је центрирао Букинац, а на правом месту се нашао Апостоловски и главом савладао голмана Кахримановића.

У 83. минуту, већ је било 4:0 за Војводину и то након сјајне акције која је завршена пасом Хромиша до Абаџије, који је лако са два метра погодио противничку мрежу.

Ипак, само минут касније, Ристовић је искористио неопрезност Павића у одбрани, одузео му лопту испред Вошиног шеснаестерца и потом савладао истрчалог голмана Борака.

У 89. минуту, Ристовић је главом одлично проследио лопту до Адемија, који је упутио волеј ударац са око 18 метара, али је одлично одбранио Борак. Већ у наредном нападу, још бољу прилику је имао Јелић, који није искористио добар центаршут са десне стране, с обзиром на то да је са свега три-четири метра промашио читав гол, а казна је стигла само минут касније.

Пауновић је прошао по левој страни, ушао у шеснаестерац и потом прецизним ударцем постигао пети гол за Вошу.

То је уједно била последња шанса на утакмици, па је Војводина тако задржала максималан учинак и после три кола има свих девет бодова.

Извори: http://omladinskeligesrbije.rs/  и  https://www.fkvojvodina.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 24. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!