ОМОЉИЧАНИ НА ОДМОРУ ДО 5. ЈУЛА

Фудбалери војвођанског лигаша Младости из Омољице прошле сезоне завршили су на шестом месту са освојених 43 бодова, остварили 12 победа, 7 ремија и 11 пораза. Председник клуба Мирослав Радојичић који је дао своје виђење за протеклу сезону рекао је:

– Генерално нисмо задовољни како смо завршили првенствену трку сигурно да је морало да буде боље и да смо требали освојити више бодова. Управа клуба чини све да играчи имају одличне услове за рад и доста тога смо урадили на побољшању објеката на стадиону као и на одржавању терена које имамо.

Тренер Жарко Тодоровић и председник Мирослав Радојичић

У стручном штабу дошао је тренер Жарко Тодоровић који заједно са тренером Јасмином Угљићем допринео добрим резултатима у последњим колима.

– У току пролећниг дела сезоне одлучили смо да младом тренеру Угљићу у завршници првенства помаже искусни тренер Тодоровић који је поново дошао у наш клуб што се показало као добар потез. Његово искуство је било потребно да се екипа „раздрма“ и врати на победнички колосек тако да смо успели да заузмемо шесто место на табели – рекао је Радојичић.

Сигурно размишљате да се појачате у овом прелазном року.

– Видећемо и имамо доста времена, али прво треба да обавимо разговоре са играчима који су у клубу. Немамо никаквх проблема, ако неко жели да промени средину, за сада су Урош Црномарковић и Лука Лукић добили дозволу да промене средину. Без обзира на то у ново првенство улазимо са већим амбицијама и бићемо играчки сигурно јачи не претходних сезона – рекао је Радојичић.

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 30. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!