ОМОЉИЧАНИ САВЛАДАЛИ ЛИДЕРА ИЗ ПЕРЛЕЗА

У дербију првенства Војвођанске лиге Исток, Младост је савладала лидера, Војводину 1928 (3:1). Од првог минута пулени тренера Петра Дивића пружили су добру иефикасну игру и славили, головима Игора Старчевића Јована Вукајловића и Павла Јеремића.

После друге победе у пролећном делу такмичења, тим са реке Поњавице, заостаје само два бода иза Перлежана.

Клуб из Омољице слави 100 година постојања, а Ненад Ђурић, амбициозни председник, блиста после успешне игре и још једне победе:

– Показали смо да су досадашњи резултати плод доброг рада свих у клубу. Најзаслужнији су, ипак, фудбалери и тренер Дивић, одлично ради и његов долазак летос био је пун погодак. Настављамо даље, остало је још много утакмица до краја, али сви верујемо да можемо до циља.

Тренер Дивић мирно је испратио победу у дербију:

– Добро смо се припремили и знали вредности гостију из Перлеза, који су на челу табеле од првог кола. Смањили смо предност на два бода и окрећемо се новим обавезама. Најважније је да у сваки меч уђемо максимално спремни и нисмо оптерећени победама. Настојимо да побољшамо неке сегменте у игри и да наставимо са добрим резултатима.

Сви играчи дали су максимум и показали да имају квалитет за виши ранг.

– Најважније је да сви буду здрави и спремни за напоре, а фудбалски квалитети нису спорни. Имамо много младих и талентованих, непрестано показују напредак у раду и игри. Задовољан сам како све тече до сада, али морамо да будемо свесни да је остало још много посла до циља.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!