ОПОМЕНА НА ВРЕМЕ

БОРАЦ (ШАЈКАШ) У СЕДМОЈ ПРОВЕРИ ПОРАЖЕН ОД РУМЕНЧАНА

Нису фудбалери Борца изашли на мегдан Јединству (Руменка) са најбољим саставом, али пораз, пред малобројним гледаоцима, забринуо је све у клубу.

– Изгубили смо убердљиво – 2:5! Имали смо два гола предности и дозволили да, у кратком временском интервалу, домаћин постигне три гола и преокрене. После шест тестова у седмој је стигла казна – рекао је тренер Небојша Филиповић.

Шајкашани су победили Младост ГАТ (3:0), новосадску Славију (3:1), Хајдук из Бешке (3:0), темеринску Слогу (6:2) и Тител (7:0).

– Жешћи шамар, у овом делу припрема, нисмо могли да доживимо – каже дефанзивац Владо Топић. – Опомена је стигла на време и морамо максимално да се посветимо да бисмо елеминисали грешке. Имали смо предност и игру и дозволили да домаћин преокрене резултат. То што нисмо сви били на броју, није оправдање, сами смо криви за убедљив пораз.

Ово је Топићу четврта сезона у дресу Борца, имао је више понуда и у овом прелазном року.

– Звало ме више клубова, људски сам прихватио сваки разговор и захвалио се. Мени је у Борцу изванредно и не размишљам о промени средине. Нудили су више, али је људскост изнад новца.

Борац је прошлу трку завршио иза Текстилца.

– Нисмо под притиском, извесно је да имамо тим који може да се надиграва за висок пласман. Све ценимо и никога се не плашимо. Спремни смо за борбу – јасан је Владо Топић, првотимац Борца.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 04. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!