ОПОМЕНА НА ВРЕМЕ

ЕЛЕМИРЦИ ПОСРНУЛИ У ЧЕТВРТОЈ ПРОВЕРИ

Нафтагас је поражен у чегвртом тесту на гостовању ОФК Кикинди. Домаћин је две лопте сместио у мрежу Елемираца, али на лицу тренера новог српсколигаша, није се очитовала забринутост.
– У првих 20 минута имали смо контролу игре и дошли до прилика, али у наставку домаћин је преузео иницијативу и искористио грешке за победу. Опомена је дошла на време, грешке мора да сведемо на разумну меру и на томе радимо. Генерална проба је у суботу, надам се да ћемо са Радничким (З) бити у најјачем саставу – каже Владимир Грбушић, тренер „нафташа“.
Због повреда није могао да рачуна на Николу Бјелицу и Лазара Вукоја, а Никола Козловачки, после одмора, прикључио се екипи.
– Повреде нису озбиљније природе, али нисмо желели да ризикујемо и важно је да, за прво коло и Текстилац, сви буду у погону. Имамо здраву конкуренцију и пораз од Кикинђана дошао је две недеље пред почетак борбе за бодове и има времена да коригујемо што не ваља.
Играчи једва чекају старт, таква је ситуација и међу навијачима.
– Треба да будемо смирени и да, кроз рад дођемо до самопоуздања. Имамо квалитет и можемо у трку са осталима. Готово да су сви давно осетили српсколигашки укус мечева и моћи ће да се надигравају. Ништа не планирамо на дуже стазе, идемо постепено и надам се да ћемо остварити резултат – каже Грбушић.
Везиста Владимир Степанов истакао је да се у Кикинди осетио умор и да ће свежина доћи у последњих десет дана припрема:
– Пораз од Кикинђана дошао је као резултат грешака. Није домаћину било тешко да два наша кикса претвори у победу и боље је да смо сада изгубили. Добро тренирамо и важно је да смо на физичком плану на високом нивоу и да свако од нас може добро да трчи и изнесе утакмицу. Српска лига је захтевнија, јача и тежа од претходне и настојаћемо да будемо на висини захтева. Влада узајамно поверење једни друге у игри подржавамо и штитимо.

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!