ОПРАВДАТИ УЛОГУ ФАВОРИТА

МЛАДОСТ ГАТ ДОМАЋИН “МАЈСТОРИМА“

Са бодом против Јединства (Уб), Младост ГАТ је укњижила седму рецку у пролећној сезони. Екипа Металца, која је позиционирана на првом безбедном месту, ремизирала је са ОФК Вршцем, па је растојање остало исто. Дуел са Радничким (НБ) биће први у ком ће Бистричани понети улогу фаворита, узимајући у обзир да су боље пласирани од “мајстора“, који се налазе на последњем месту прволигашког каравана.

– Нова квалификациона утакмица за нас. Боље смо пласирани од Радничког и припашће нам улога фаворита. Ривал са Новог Београда има квалитетан тим, који свакоме може да направи проблем. Налазимо се у серији без пораза и морамо да покажемо да вредимо и истрајемо што је дуже могуће. У конкуренцији неће бити Кристијан Живковић, јер је доживео повреду на Убу. Трудићемо се да расподелимо снаге на најбољи могући начин и направимо најбољу комбинацију тима како би победили и уписали добар резултат –  рекао је Душан Бајић пред сутрашњи меч са новобеоградским Радничким, на ГАТ арени (14).

Младост ГАТ је зимус ојачала средину терена довођењем Вука Митошевића. Вошин ђак из генерације 91′ пропустио је део припрема због повреде и полако улази у свој препознатљив ритам.

– Очекује нас четврта најбитинија утакмица, јер пред сваку говоримо исто и тако размишљамо с обзиром на ситуацију у којој се налазимо. На Убу смо могли и више од бода, али можда је било и најреалније да се меч заврши без победника. У налету смо, узели смо седам бодова и опет нам се победа намеће као императив. Надам се да ћемо сутра наставити са добрим играма и освојити три бода – поручио је Митошевић.

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!