ОСТАВКА КОЗОМОРЕ

ТСК ИЗ ТЕМЕРИНА У ПОТРАЗИ ЗА ТРЕНЕРОМ

3авршили су сарадњу тренер Михајло Козомора и ТСК, после 20 месеци, украшених пласманом на војвођански „Југ“, освајањем Купа ФСГ Новог Сада и играњем финала Купа ФС Војводине против српсколигаша Динама 1945. Одлуку је донео одмах после ремија са Јадраном (1:1), а истиче да се размишљање о оставци није променило ни после проспаване ноћи.

– Готово две године проведене на клупи, памтићу по много лепих тренутака. Повратак међу војвођанске лигаше, представљао је круну сарадње и остварења амбиција. Не бих се оволико задржао да нисам уживао у раду, али у последње време осетио сам да се ближи моменат растанка. Реми са Јадраном, убрзао је одлуку о одласку – каже Михајло Козомора.

Темеринци имају активну улогу у борби за опстанак на „Југу“, а у пролећном делу освојили су пет бодова. Можда су могли и више, али треба бити објективан и резултате сагледати кроз призму бројних кадровских проблема.

– Никад нисам желео да тражим алиби у кадровским проблемима. После сваке утакмице у пролећном делу, остајали смо без неког од првотимаца. С тим би се тешко изборили и тимови, чији кадар има ширу играчку лепезу. Уложио сам пуно енергије и одлазим уздигнута чела. Од срца желим да ТСК избори опстанак у рангу, где му је место по свим. параметрима – рекао је Михајло Козомора.

М. Менићанин

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!