ОТИШАО ГАВРИЛОВИЋ

МЛАДОСТ АПА

Само после два првенствена кола у Војвођанској лиги „Север“, Живота Гавриловић, шеф струке ОФК Младости АПА, поднео је оставку. Апатинци су, у првом колу, изгубили од Препорода у Новом Жеднику, док су на свом терену савладали Раднички 1918 из Раткова – 2:1.
Гавриловић је пре доласка у Апатин водио Синђелић из Трпиње, а пре тога био је неизоставни део стручног штаба Братства 2019 из Пригревице, где је провео седам сезона. Прихватио се летос посла у Младости, верујући да ће са сарадницима и руководством створити тим за врх.
– Ушао сам у овај посао са полетом и еланом, јер сам у овом клубу као играч провео незаборавне године у Супер и Првој лиги. Пре него што сам преузео екипу добио сам уверавања од управе да ће све бити боље и успешније него у претходној сезони када је Младост, тек у последњем колу, обезбедила опстанак. Време је пролазило, а мало шта се мењало на боље, па током припрема и на две првенствене утакмице нисам имао довољно играча ни за стартни тим. Уплели су се и неки нефудбалски интереси, тако да није било више сврхе да радим. Волео бих да се Младост АПА врати на колосек успеха, то мора да буде приоритет због дуге традиције – каже Гавриловић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!