ОВОСЕЗОНСKА ПРВОЛИГАШKА ФУТСАЛ ПРЕМИЈЕРА KРАЈ ТИСЕ

Иако је првилигашка футсал сезона почела првог септембарског викенда, Бечејци ће имати премијеру у свом граду тек данас од 20 сати, а разлог двонедељне паузе су припреме репрезентације, међу којима је био и нови члан прволигаша са Тисе Урош Kраснић. Међутим, нису Бечејци били без футсала. Одржан је минулог викенда Други меморијал „Горан Стојисављевић Гога“ на ком су победили комшијску Тису (7:1) и играли нерешено 3:3 са вицешампионом Босне и Херцеговине Salines Tuzla City, али се нису окитили победничким пехаром због слабијег извођења пенала.

Утакмице на прошлонедељном меморијалу су биле по мери пред сутрашњи изазов против Новог Пазара, који је изузетно квалитетан ривал и мора се ући у утакмицу са одређеним респектом, али и имати веру у сопствени квалитет.А он је, и поред ове сезоне бројчано мањег ростера, евидентан.

– Истина је да нас има мање ове сезоне, али то не значи са смо и мање квалитетни. Напротив. То је потврдио окршај против Тузлака, где смо се без тројице играча из прве поставе, равноправно носили са реномираним ривалом. Урош Kраснић је био на припремама репрезентације Србије, Дејан Јовановић је добио прву породичну принову, а Стефан Станојевић је имао породично весеље. Против Новопазараца ћемо бити комплетни и очекујемо добру игру и победу на премијери пред нашим навијачима, преноси оптимизам из табора Бечејаца Горан Страјнић.

Подсетимо, Бечејци су на старту сезоне освојили цео плен на гостовању у Новој Пазови, где су са по два гола капитена Марка Новаковића и Уроша Kраснића победили истоимену екипу са 4:2. Сутрашња утакмица је нови изазов. Изабраници тренера Игора Шоша прижељкују што пуније трибине и, наравно, спортску подршку.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Тандем голмана Бечејаца Стефан Љубић (17) и Жарко Јоргић

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 24. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!