ОЗБИЉНО ДО КРАЈА

ХАЈДУК 1912 СПРЕМАН ЗА ДУЕЛ СА НАФТАГАСОМ

Жељко Рачић, шеф стручног штаба Хајдука 1912, и сарадници Вуковић и Калинић први пут су од почетка припрема одрадили тренинге са готово комплетним кадром. Велики је то помак ако се зна да су се на премијерном мечу са Борцем, поједини играчи на терену тек упознавали. Није била лака утакмица првог кола и зато су сви задовољни бодом.

– Утакмице првог кола увек носе додатну дозу неизвесности, поготово после припремног периода и проблема са којима смо се суочавали, па због свега момци заслужују похвале за игру и жељу са добрим Борцем, до последњег минута изгарали су да би освојили бодове. Недостатак времена нам је највећи противник, али учинићемо максималан напор да будемо за нијансу бољи и верујем да је и публика осетила да смо оставили последњи атом снаге у жељи да победимо – истакао је Рачић.

Пред Куљанима је још један неугодан ривал, упркос поразу на свом терену од јединства (СП), Нафтагас из Елемира није за опуштање.

 – За нас још један тежак и неугодан противник, појачао се и има изванредан стручни штаб. Долази после пораза на премијери и код нас ће да тражи рехабилитацију, али даћемо све од себе да подигнемо ниво игре, максимално смо искористили тренинге и све потенцијале усмерићемо на освајању бодова. Испред нас је тежак задатак, али верујем у момке да ће дати све од себе да обрадују навијаче – поручио је Рачић.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!