ПАД У ДРУГОМ ДЕЛУ

Раднички (СМ) – Петровац 0:2 (0:0)

Стадион на Златибору. Гледалаца: 100. Стрелци: Фаусту 68. (из пенала) и Перовић у 83. минулу.

РАДНИЧКИ (См): Опарница, Гајић, Марјановић, Ристић, Протић, Ивић, Пантић, Милинковић, Пијус, Ратковић, С. Илић. Играли су још: Драгићевић, Ђурић, Милијашевић, Ристовић, Грујић, Триван, Митић, Спасеновић, Ђукановић, Шапоња.

ПЕТРОВАЦ: Јеловац, Милић, Радиновић, Аугусто, Зоњић, Микијеъ, Зврко, Вујовић, Фауст, Дубљевић, Менди. Играли су још: Радошевић, Војводић, Матејић, Марковић, Медиговић, Рађеновић, Вицковић, Царевић, Бабић, Драгићевић, Перовић.

Прволигаш из Сремске Митровице, у првој провери током друге фазе припрема у Косјерићу, поражен је од члана елите Црне Горе, а меч је одигран на Златибору где Петровчани брусе форму.
Екипа Дејана Николића боље је ушла утакмицу, иако су изостала тројица важних играча, повређени Јанковић, као и Петровић и Владимир Илић због стомачног вируса. Митровчани су боље трчали, а само је Ратковић пропустио три добре прилике. Петровчани за то време нису озбиљније запретили голману Опарници.
Николић је, у паузи променио готово целу екипу, док је на другој Младен Ламбулић најјаче адуте на терену чувао до 70. минута. То је и довело до преокрета у игри и резултату. Петровац је повео у 68. минуту голом Фауста из једанаестерца, после играња руком, а седам минута пре краја тачку је ставио Перовић. Крунисао је неспоразум играча Радничког и после контранапада ударцем са 16 метара погодио мрежу.
Други тест Митровчани су заказали за сутра, у Косјерићу, са Јединством (Уб), новим прволигашем.

Фото: Раднички СМ

Д. Т.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!