ПАДА И ОМЛАДИНАЦ

РАДНИЧКИ 1912 

Фудбалери Радничког 1912, после победе у Станишићу, чврсто држе прво место испред Јединства из Старе Пазове. На реду је дуел са увек неугодним Омладинцем из Нових Бановаца.

 – Утакмица са Станишићем није била тешка, о чему сведочи и резултат, али најважнија су три бода и корак ближе јесе њим почастима- каже Душан Јеврић, шеф стручног штаба.

Сомборци ће у дуелу са Бановчанима бити у најјачем саставу.

 – Нема кажњених, само се појединци жале на лакше повреде, али биће на располагању. Омладинац има добру екипу, па имамо велики мотив да одиграмо најбоље што можемо. Очекујем да сваки играч пружи максимум да бисмо освојили још три бода. Надам се и великом броју гледалаца, то ће играчима бити снажан ветар у леђа – каже Јеврић.

Игор Антунић био је стрелац два гола:

 – Успели смо да наметнемо ритам и да освојимо бодове. Срећан сам због голова, постигао сам већ четири у првенству, уз осам асистенција, и потрудићу се да их буде још. Стиже нам неугодни Омладинац, верујем у саиграче, иако неће бити лако, али борићемо се за девету победу. Позивам навијаче да дођу у што већем броју, а одужићемо се победом.

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!