ПАНЧЕВЦИ ЧЕКАЈУ КИКС ЈАВОРА

У пролећном делу првенства Железничар је пружао добре игре и, предвођен тренером Драганом Перишићем (на слици), коло пре краја, остварио је пласман у бараж.
Уколико се поклопе резултати на осталим теренима, Панчевци би могли до другог места и директног пролаза у Супер лигу Србије.
„Дизелка” дочекује ОФК Жарково и у случају победе, уз пораз или реми Јавора у дуелу са Лозничанима, били би испуњени снови свих генерација клуба.
 – Спремни смо за последњи дуел у плеј-офу и јуришаћемо на победу, као и недавно у последњем мечу са ИМТ-ом. Битно је да играчи одраде задатке, један детаљ може да одлучити победника и верујем да пред нашим навијачима можемо до још једног успеха – каже Перишић.
Сви играчи су спремни и у комбинацији за састав.
– Очекујем да и у овом дуелу, без обзира ко ће да истрчи на терен, пруже максимум, тада ни добар резултат не може да изостане. Циљ је да победимо и онда можемо да ослушкујемо вести са осталих утакмица, да видимо да ли смо у баражу или ћемо директно у елиту – јасан је Перишић.
Мирољуб Костић, искусни штопер, пружа добре игре, а био је стрелац одлуке у мечу са Трактористима:
– Драго ми је због гола и баража, а уз мaло среће могли бисмо да завршимо и на другом месту. Неће бити лако са ОФК Жарковом, има сјајну екипу са много добрих појединаца. Спремни смо, очекујем навијаче у великом броју да заједно прославимо.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!