ПАНЧЕВО ОСТАЈЕ ТВРЂАВА

ЖЕЛЕЗНИЧАР ПОСЛЕ КИКСА СА МЕТАЛЦЕМ ЧЕКА МИТРОВЧАНЕ

На гостовању бившем суперлигашу Метелцу фудбалери Железничара, после четири везане победе, нису успели да остану непоражени и вратили су се без бодова. Није се то, међутим, одразило на пласман, остали су чврсто на другом месту које води директно у Супер лигу Србије, што је и циљ ове сезоне.

– Тешко је кад је сваки меч морање – каже Томислав Сивић, шеф стручног штаба.- У прве четири утакмице готово свака је била дерби, па је природно да дође и до енергетског пражњења екипе. Нисмо са Металцем одиграли лоше, али нисмо били на свом нивоу, све је то фудбал и дешавају се и порази. Кад сам дошао у Железничар имали смо девет бодова мање од РФК Графичара, сада имамо осам више. Мислим да нема разлога за незадовољство.

У последњих осам мечева на свом терену, фудбалери „дизелке“ остварили су осам победа, а данас је на реду дуел са Радничким (СМ).

– Гости имају тврду екипу, биће то дерби и публика ће да профитира. Спремно чекамо још један тежак дуел. Не можемо да рачунамо на повређене Александра Симчевића и Вељка Трифуновића, сваки суперлигаш пожелео би их у саставу. Ми смо тим и имамо добре играче који могу да одговоре нашим захтевима. Желимо да Панчево остане неосвојива тврђава и да се наш победнички барјак вије – рекао је Томислав Сивић.

Искусни Саша Томановић стигао је зимус из ТСЦ-а:

– Нисмо задовољни исходом у Горњем Милановцу и морамо што пре да се вратимо на победнички колосек. Брзо долази нова утакмица и имамо прилику за поправни. Спремно дочекујемо Раднички, има одличан тим и прима мало голова, а промена тренера позитивно је утицала на резултате. Желимо још једну победу и даћемо све од себе да то и остваримо.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 23. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!