ПАНИНИ ИЗБАЦИО АЛБУМ И СЛИЧИЦЕ ЗА KАТАР: KОГА СУ ИТАЛИЈАНИ СТАВИЛИ НА СПИСАК ДРАГАНА СТОЈКОВИЋА?

Светско првенство игра се у новембру и децембру, али манија мора да почне раније, док се попуњава албум са ликовима познатих фудбалера.

Лудило може да почне – Панини је избацио у продају албум са сличицама за Светско првенство у Kатару! Фудбалска репрезентација Србије учествоваће и ове године на Мундијалу, а као и сви остали национални тимови заступљена је са 18 сличица фудбалера и две специјалне сличице које комплетирају страну.

На први поглед чини се да нема неколико фудбалера које ће Драган Стојковић сигурно повести у Kатар, али то је за овакве ситуације сасвим нормално. Репрезентација Србије имаће 26 играча на Светском првенству, па је логично да није могао сваки од њих да стане у Панинијев албум.

Што се тиче оних који су заузели своје место у албуму, делује да нема већих грешака. Готово сигурно ће сви путовати на Мундијал, пошто су у претходном периоду били изузетно важан део српске репрезентације. Зна се да Драган Стојковић ретко мења играче који су на списку јер се – по његовим речима – у репрезентацију тешко упада и још теже из ње испада!

Италијански произвођач самолепљивих сличица изабрао је 18 фудбалера пре него што је Драган Стојковић Пикси саопшђтио списак играча који путују у Kатар. По њиховом избору, у албуму су се нашли голмани Предраг Рајковић и Вања Милинковић-Савић, затим само тројица дефанзиваца Никола Миленковић, Страхиња Павловић и Милош Вељковић и највише везних фудбалера.

У албуму за Kатар место су нашли Филип Ђуричић, Немања Гудељ, Филип Kостић, Дарко Лазовић, Саша Лукић, Немања Максимовић, Сергеј Милинковић-Савић, Немања Радоњић и Андрија Живковић. На крају, ту су и четворица нападача, међу којима је и капитен Душан Тадић који чешће игра у везном реду. Поред њега места је било за Луку Јовића, Александра Митровића и Душана Влаховића.

Поред тога, на страни која припада Србији налази се тимска фотографија наше екипе и грб Фудбалског савеза Србије. Да ли је време са сакупљање? Подсећамо, ово је последњи велики турнир за који Панини прави сличице, па је утолико важније попунити албум.

Погледајте како изгледа попуњена страна са српским фудбалерима у Панини албуму за Светског првенство у Kатару:

Извор: https://mondo.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 25. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!