ПАЊАК ПОКРЕНУО ЕКИПУ

ХАЈДУК 1912 СПРЕМАН ЗА ПАНЧЕВО

Фудбалери Хајдука 1912, минималним резултатом, савладали су ОФК Бачку. У првом делу гости су имали више од игре и били опаснији, али голман Симоновић био је на висини задатка.
– Друга слика у наставку. Пулени тренера Жељка Рачића постали су агресивнији, Матијашевић и Кочиш имали су шансе, али остале су неискоришћене. Тек уласком новајлије Давида Пањка (23) десна страна Хајдука 1912 била је силовилија и опаснија, па је и гол висио у ваздуху. Прву прилику Пањак је имао у 71. минуту, али из близине шутирао је у Кнежевића.
Исхитрено сам реаговао од превелике жеље да постигнем гол, мада сам имао времена да се наместим и реализујем прилику. Није ме, међутим, поколебао промашај – каже Пањак.
Четири минута касније, на 25 метара од гола прихватио је лопту и кренуо ка Кнежевићу, успут заобишао Пантића и са десет метара матирао Кнежевића.
– Када сам добио лопту знао сам да морам да је искористим, дриблингом сам избацио играча одбране гостију, лако погодио и донео три бода – каже Пањак.
Пред Куљанима је још један тжак и неизвестан меч, одлазе у госте Динаму из Панчева.
– Реч је о доброј екипи, али настојаћемо да поновимо игру из другог полувремена дуела са ОФК Бачком и могли бисмо да се вратимо са три бода – оптимиста је Давид Пањак.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!