ПАУНКОВИЋ: НЕМА ЕУФОРИЈЕ!

Панчево – У првих шест кола фудбалери Динама 1945 остварили су четири победе и два пораза, под вођством тренера Дејана Паунковића. Поред првенства, успели су да се пласирају и међу 32 екипе Купу Србије, што представља велики успех за млади тим.

– Добро смо одиграли у Кули, могли смо, можда, раније да све завршимо резултатски, али без обзира што смо пропустили неколико прилика лепо је што је млади Лунц одлучио победника. Нема еуфорије после три победе, идемо даље са још јачим радом на тренинзима – каже Паунковић.

Ове сезоне у тиму је много младих и талентованих играча.
Радом на тренинзима и играма показују да на њих морамо озбиљно да рачунамо. Потребно је и време да стасају, убеђен сам да ће уз искусне Бркића и Лакића-Пешића све бити лакше.
На реду је дуел са Нафтагасом.
– Један детаљ могао би да одлучи и морамо да будемо максимално опрезни, да одиграмо на високом нивоу да бисмо би поправили слику из меча са Румљанима крај Тамиша. Немамо већих проблема око састава и сви играчи су у комбинацији. За недељу дана одиграли смо три тешка меча и три пута славили, па су фудбалери мало истрошени, али нема оправдања, настојаћемо да у сваком мечу будемо бољи. Надам се да ће играчи пружити максимум да бисмо још једном обрадовали навијаче – истакао је Паунковић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!