ПАУНКОВИЋ СА 25 АДУТА

ФУДБАЛЕРИ ДИНАМА 1945 У ПОГОНУ ВЕЋ ДВЕ НЕДЕЉЕ

Фудбалери српсколигаша Динама 1945, већ другу недељу вредно се припремају под надзором тренера Дејана Паунковића. На тренинзима је 25 фудбалера, а Панчевци желе да остваре боље резултате него у јесењој сезони кад су завршили на шестом месту.

У односу на први део тим ће бити промењен и подмлађен, а тренер Паунковић:

– Имамо много новајлија и младих фудбалера и сви ће имати прилику да се изборе за стартни тим и да заиграју у Српској лиги. Сви вредно раде и извршавају обавезе, очекујем да ће тако бити и на утакмицама. Циљ је да направимо добар састав, да на терену делујемо снажно и да атмосфера у клубу буде на позитивном нивоу, што је основ за добре резултате.

Тренер Паунковић наметнуо је жесток ритам, а на сваком тренингу је 25 фудбалера.

– Убеђен сам да ће млади тим, уз неколицину искуснијих, напредовати и постизати добре резултате. Тренинзиссу напорни, све тече по плану и најважније да су сви здрави и орни за рад.

Панчевци су у првом провери савладали Бродарац (3:1), а били су бољи од Борца из Старчева (4:1).

– Сви су максимално испунили захтеве, иако је потребно време да се уиграмо и да младићи стекну искуство за српсколигашко такмичење. Одиграћемо још шест утакмица, са јаким ривалима, и верујем да ћемо спремни дочекати старт такмичења. Следећи тест имаћемо, сутра, са ОФК Београдом на Карабурми и сви играчи добиће прилику. Очекујем добру проверу, да видимо како изгледамо у дуелу са јачим ривалом – истакао је Паунковић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!