ПАВИЋЕВИЋ: СИГУРНО ДА НАС ЧЕКА ДЕВЕДЕСЕТ МИНУТА ВЕЛИКЕ БОРБЕ

Суботички Спартак Ждрепчева крв у оквиру 24. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије на свом стадиону дочекује екипу Новог Пазара из истоименог града.

Помоћник у стручном штабу ’’голубова’’ Саво Павићевић очекује изузетно тешку утакмицу и велику борбу:

’’Сутрашња утакмица нам може донети пуно тога, наравно ако урадимо неке ствари позитивно. Припремили смо се добро, као и увек. На тешком гостовању екипи ТСЦ-а успели смо да стигнемо до бода, због чега морамо да будемо задовољни. У првом полувремену нисмо одиграли како треба, доста неких индивидуалних пропуста, што нас је коштало два примљена гола. У другом полувремену је то било много боље. Надамо се да ће сутра бити већа дисциплина, одговорност и борбеност. Нови Пазар је једна компактна и агресивна екипа, са много квалитетних индивидуалаца. Показало се из утакмице у утакмицу колико су озбиљни и колико дишу заједно. Сигурно је да нас чека деведесет минута велике борбе. Мислимо само на победу, о другим стварима ни не размишљамо. Надам се подршци наших навијача и позитивном резултату.’’

Меч 24. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије између Спартака ЖК и Новог Пазара игра се у среду 01. марта 2023. године, са почетком у 16:00 часова.

ФОТО: ФК Спартак ЖК

Извор: http://www.superliga.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!