ПАВЛОВ И ЖЕРАВИЦА У НАФТАГАСУ

После Александра Чигоје, Милоша Савановића, Драгана Ћушића и младог голмана Алексе Матковића, јуче су Елемирци ангажовали још двојицу новајлија. Нови чланови Нафтагаса су млади нападач Игор Павлов, који је дошао из зрењанинског Радничког и искусни везиста Милош Жеравица, последње сезоне првотимац ОФК Бечеја.

– Челници клуба испунили су све жеље, сад смо на свим позицијама на вишем нивоу у односу на прошлу сезону кад смо били прваци Војвођанске лиге – Исток. Павлова познајем, био сам му тренер, млад је и перспективан играч из бонус категорије и освежиће тим, о Жеравици не би требало да трошим речи, његово искуство и знање ће нам значити – у касним поподневдим сатима јуче се огласио тренер Владимир Грбушић. 

Павлов је поникао у зрењанинском Радничком у последњем колу против ОФККикинде,уз победу, обележио је пунолетство. Пролетос је провео на терену 649 минута, у финишу постигао три гола која су допринела да Зрењанинци задрже српсколигашки статус. Да јесенас није ишао у школу у поподневној смени сигурно би био у тиму тренера Предрага Кандића.

– Нисам се двоумио кад је стигао позив од Нафтагаса, желео сам нови изазов. У Радничком сам од малих ногу, тренер Грбушић познаје ме од пионирских дана и био сам у његовом фудбалском одељењу све до пре једне сезоне. Желим да се наметнем, овде је више играча са којима сам играо, са Галином Вукојем сам најмлађи и сигуран сам да од искуснијих можемо још да научимо – истакао је Павлов.

Жеравица је суптилни градитељ игре, зна да асистира и погоди противничку мрежу лева нога боље слуша. Давно су рекли, кад је био у млађим категоријама некадашњег Пролетера да је типична „десетка“. Више сезона је провео у ОФК Београду има иностраног искуства, прошлу сезону поред Тисе био је једна од битних карика Бечејаца.

Фото: http://www.zrklik.rs

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 28. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!