ПАВЛОВ ПОГОДИО ДВА ПУТА

ВРШЧАНИ ИСКОРИСТИЛИ ДВОЈИЦУ ИГРАЧА ВИШЕ

ГФК СЛОБОДА – ОФК ВРШАЦ 0:4 (0:2)

Стрелци: Килибарда у 20, Павлов у 22. и 76, Граоња у 87. минуту.

РФК СЛОБОДА: Вукашиновић 6, Милекић б, Миловановић 6 (од 46. Голубовић -), Рашковић 6,5 (од 62. Старчевић 6), Гајић 6,5, Ђукић 6,5  (од 62. Т. Глишовић 6), Ђ. Глишовић 6, Р. Глишовић 6, Вујичић 6 (од 45. Миличић 6), Ристић 6, Петровић 6 (од 46. Радоман -).

ОФК ВРШАЦ: Андријанић 7, Петрић 6,5, Илић, Павлов 7,5, Тодоровић 6,5 (од 84. Главинић -), Брауновић 6,5 (од 84. Чајић -) , Лазаревски 6,5 , Килибарда 7 (од 72. Андрић), Кадијевић 7 (од 72. Граоња 7), Диуф 7, Томић 6,5 (од 79. Станисављевић -).

Играч утакмице: Павлов

Стадион „Радомир Антић”. Гледалаца: 600. Судија: Мирослав Миленковић (Београд) 6. Помоћници: Јован Јовичић (Београд), Андреја Пољак ( Београд). Жути картони: Милекић, Миличић, (ГФК Слобода), Лазевски (Вршац). Црвени картон: Р. Глишовић у 66. минуту, Миличић у 70. минуту (ГФК Слобода).

Првих 20 минута ништа се озбиљније није дешавало, играло се између шеснаестраца. Затим је уследио шок за малобројне навијаче Слободе. После корнера, лопта се од Диуфа одбила, а Килибарда је у пуном трку захватио и са ивице петерца сместио је иза леђа немоћног Вукашиновића.
Још се Ужичани нису опоравили од шока, а уследио је нови. После центаршута Кадијевића, лопта је прелетела истрчалог голмана Вукашиновића, највиши у скоку био је Павлов и ударцем главом са три метра пласирао лопту у небрањени део мреже. Неколико минута касније могли су гости до још једног гола, али Диуф је са два метра послао лопту поред стативе. У 30. минуту прва озбиљнија прилика за домаћине. Ђукић је преварио неколицину чувара, али Гајић са 12 метара није био прецизан. Два минута пре одласка на одмор гости су поново били у прилици да погоде мрежу, али Павлов није успео.
На почетку другог дела уследила је трострука измена у Слободи, што је донело ангажованију игру. Ристић је у 58. минуту имао прилику, снажно је шутирао са 20 метара али лопта је завршила поред гола.
Од 66. минута Слобода је остала без једног играча, јер је због недозвољеног старта Раде Глишовић добио црвени картон. Ужичани су у 70. минуту остали без још једног играча јер је Миличић зарадио исюьучење.
Звиждуци са трибина и гласно незадовољство навијача нису спречили госте да у 76. минуту постигну и трећи гол. На центаршут са десне стране Павклову није било тешко да са седам метара пласира лопту по средини гола.
Три минута пре краја резервиста Граоња са 20 метра поставио је коначан резултат.

З. Ђоковић

ФОТО: ГФК Слобода/инстаграм

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!