ПАВЛОВ ЖЕЉАН ИГРЕ И ГОЛОВА

Прволигаш из Вршца реализовао је један од најважнијих планираних трансфера и значајно се појачао за предстојећу сезону. Украјински интернационалац, Јевген Павлов, допутовао је у Стеријин град са породицом и ставио параф на уговор са клубом.

ОФК Вршац је на тај начин ангажовао не само одличног стрелца већ и играча који ће својим квалитетом и искуством бити пример млађим колегама.

– Град ми се допао на први поглед, а посебно сам одушевљен дочеком и срдачним пријемом људи из клуба. Гладан сам фудбала, игре и голова, драго ми је што сам дошао у клуб са амбицијама, рекао је Павлов.

Украјинац је прошле сезоне носио дрес Радничког из Ниша у Суперлиги, а пре тога је у Србији наступао за Младост из Лучана и Радник из Сурдулице. 2013. године био је на мети београдског Партизана.

– Квалитет српског фудбала по мом мишљењу расте из године у годину, и када је у питању рад на тренинзима, игра на утакмицама и напредовање саиграча у тимовима у којима сам наступао. Србија је за мене као Украјина, друга кућа, менталитет људи ми се свиђа, припада ми у потпуности, рекао је нови нападач Вршчана.

Павлов је током каријере, осим у Србији, у домовини наступао у екипи Севастопоља, у руској лиги играо је за Сокол из Саратова, касније у мађарском Вашашу, кипарској Докси Катокопија и казахстанском Шахтјор Карагандију.

ОБЈАВЉЕНО: 30. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!