СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“
 
Јединство (СП) – Нафтагас 3:1 (3:1)

СТАРА ПАЗОВА: Игралиште Јединства, гледалаца 250, судија Тановић (Суботица).Стрелци: Живановић у 25, Качаревић у 37. и Дашић у 38. за Јединство, а Миливојев у 12. минуту (из пенала) за Нафтагас. Жути картони: Михајловић, Миленковић, Вујасин, Обрадовић, Витас (Јединство), Вукоје, Панић (Нафтагас).

ЈЕДИНСТВО: Милиновић 8, Михајловић 7,5, Витас 7, (Пађен 7), Иветић 7, Дашић 8, Миленковић 7 (Обрадовић 7), Шимун 7, Вујасин 7, Качаревић 8, Живановић 8 (Цвјетиновић), Вукашиновић 7.

НАФТАГАС: Голин 6 (Матковић), Ћушић 6 (Тадић 6), Грбић 7, Панић 7 (Попов) 6, Вукоје 7, Козловачки 7 (Павлов), Миливојев 7, Савановић 7, Видић 7, Петровић 6, Жеравица 6.

У Старој Пазови  је одиграна одлична утакмица. Ривали, су својом игром оправдали епитет, дербија кола. Гости из Елемира створили две изузетне шансе у почетку такмице, а домаћини су пропусти барем три, четири, оних прилика, које се тешко промашује. Али, домаћи стрелци, били су увек, за мало непрецизни, а и мањкало им је и мало спортске среће. А, ипак, су гости први повели са пенала. То као да је разбеснело домаћине, па су кренули у таласима ка голу гостију. И од 25. до 38. минта постигли су три изванредна гола.

У наставку и даље домаћини бољи, али и гости прете, али не успевају као и домаћини да реализују неке добре прилике.

М. Б.-Б. Р.

Фото: Приватна архива

Извор: http://www.dnevnik.rs