ПАЗОВЧАНИМА ДЕРБИ ЈЕСЕНИ

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“
​​​​​Јединство (СП) – Раднички (С) 2:1 (1:0)


СТАРА ПАЗОВА: Игралиште Јединства, гледалаца 250, судија Петровић (Вршац).Стрелци: Дашић у 2. и Вујасин у 46. за Јединство, Вујошевић у 23. минуту за Раднички. Жути картони: Пађен, Грандов (Јединство), Матијевић, Гороњић, Вујошевић, Јованић на клупи (Раднички).

ЈЕДИНСТВО: Милиновић 8, Витас 7 (Шимун 7), Иветић 7, Дашић 8, Пађен 7, Миленковић 7, Вујасин 8, Матовић 7 (Михајловић 7), Качаревић 8, Живановић 8 (Грандов 7), Вукашиновић 7.

РАДНИЧКИ: Видаковић 7, Димковић 7, Марковић 7, Матијевић 7 (Миличковић), Стевановић 7, Петровић 7, Глишовић 7, Гориоњић 7, Јелић 7, Антунић 7, Вујошевић 7.

У Старој Пазови  је одиграна одлична утакмица. А, Дашић је домаћинима донео прву радост већ у 2. минуту. Дуго је трајала акција домаћих нападача. На крају је лопта дошла до Дашића, који је рутински шаље, изблизине у гостујућу мрежу. Гости из Сомбора, после тога створили су две изузетне шансе, а једну је искористио Вујошевић.

А потом су и домаћини пропусти барем три, четири прилика које се тешко маше. Домаћи стрелци били су увек за мало непрецизни а и мањкало им је и мало спортске среће.

У наставку одмах, шок за гостујућу одбрану. Вујасин је испратио дугу лопту својих саиграча и лако је савладао солидног Видаковића. Домаћини су после вођства, били много бољи. али као и домаћини нису успели да реализују неке добре прилике. 

М. Б.- Б. Р.

Извор: http://www.dnevnik.rs

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!