ПЕРЛЕЖАНИ ОСЛАБЉЕНИ НА ГОСТОВАЊУ СЛОБОДИ

БОГДАНОВИЋ СА ЛОНГЕТОМ 

Војводина 1928 није успела да овери тријумф на гостовању у Банатском Карађорђеву и одиграла је нерешено (1:1), са Полетом из Идвора. Тренер Мирко Стокић похвалио је вољни моменат и жали што је само једна лопта завршила иза голмана гостију:

– Није ишло, гости нису излазили из бункера и нисмо успели да их извучемо. Кад су прешли центар терена, успели су да нас на брзину изненаде и из безопасног центаршута, дођу до вођства. Имали смо 15 повратних лопти и нисмо успели да их реализујемо. Немамо класичног нападача који би, из доброг скока и шутем главом, пробио бункер. Желимо све кроз пас и игру, а то је тешко кад ривал не излази из шеснаестерца. На срећу, Милан Шушњар донео је бод.

Стокићеви изабраници гостују Слободи у Новим Козарцима и то је дерби тимова из горњег дела табеле.

– Ривал је испред нас и међу најчвршћим екипама на војвођанском „Истоку“. Недостајаће Малбашки и Калајџија због картона, а Богдановић је повредио шаку и не може на терен. Шансу ће да добију млађи и то смо најавили током зимске паузе . Код нас императив не постоји, не можемо да будемо први, не можемо да испаднемо и циљ је да добро играмо и да у сваки меч уђемо са највишим амбицијама.

Петар Богдановић, високи дефанзивац годинама је главна карика у одбрамбеном делу тима.

– Уклизао сам на лопту, пао на шаку и загрејан нисам осетио бол. После меча осетио сам да имам проблема са шаком, почела је да боли и интензитет је растао. Снимак је показао да је напрсла кошчица у шаци и стављена је лонгета. Морам да мирујем и пропустићу дуел са Слободом, али надам се да ћу бити спреман за наредну утакмицу – каже штопер Перлежана.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 31. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!