ПЕСМА И НА БАЊИЦИ

ПОСЛЕ ПЕТАРДЕ СА ЛОЗНИЧАНИМА ЖЕЛЕЗНИЧАР ГОСТ РАДА

Фудбалери Железничара, пред својим навијачима, пружили су добру игру, убедљиво су савладали Лозницу и0 задржали корак са лидером ИМТ-ом. Три кола пре краја другог дела првенства чврсто држе другу позицију, са осам бодова више у односу на РФК Графичар.

Тренер Владимир Гаћиновић предводио је тим у високој победи, данас је на реду дуел на Бањици.

– Очекује нас тешко гостовање, Рад има тврду и борбену екипу и на свом теренује неугодан. У прошлом колу потврдио је квалитет у дуелу са лидером, ИМТ-ом, иако је губио са два гола, и са десеторицом на терену, успео је да остане непоражен. Морамо на исти начин у меч, да успоставимо нашу игру за повољан резултат – каже Гаћиновић.

Панчевци неће бити у најјачем саставу.

 – После дуже времена играчи који су били ван строја почели су да тренирају, једино не могу да рачунам на Шушњара. Момци добро раде и спремно дочекују дуел, верујем у још једну добру игру.

Штопер Бојан Балаж пружио је добру игру у дуелу са Лозницом и био стрелац водећег гола:

– Иза нас је добра утакмица, уз вредну победу. Вратили смо се и показали победнички карактер и квалитет. Знали смо вредности Лозничана, али добро смо се спремили и успели да освојимо три бода.

Остала су још три меча до почетка плеј-офа.

– Опуштања нема, желимо да серија што дуже потраје. У сусрету са Радом морамо да потврдимо висок пласман, јуришаћемо на победу. Сваки меч нам је битан, као и сваки бод, а сви верујемо да можемо да циља. Имамо квалитет и уз рад који је наметнуо тренер Гаћиновић убеђен сам у успешан за вршегак првенства.

Пред гостовање Раду шири оптимизам:

– Београђани имају добре играче и морамо озбиљно да приђемо дуелу. Спремни смо и очекујем да ћемо наставити добрих резултата, да бисмо били још ближи циљу, пласману у Супер лигу. 

Б. Стојковски 

ЦИЉ СВЕ БЛИЖЕ: Владимир Гаћиновић (у средини) са помоћницима Филипом Јоргићем и Бранком Савићем

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!