ПЕТАР СТАНИЋ ПОСТИГАО ПРВИ ГОЛ ЗА ТСЦ

ХВАЛА ТРЕНЕРУ ЛАЗЕТИЋУ

ТСЦ је остварио три победе и један реми у прва четири кола. Посебно импресивно било је прво полувреме Бачкотополчана на гостовању Јавору у Ивањици. Није било лако крај Моравице као што би могло да се закључи по резултату.

– Постигао сам гол из пенала у 20. минуту, што ми је првенац у дресу ТСЦ-а. Надам се да ћу бупи прецизан и у наредним утакмицама. Хвала тренеру Жарку Лазетићу на поверењу. Били смо дисциплиновани, концентрисани, храбри, борили смо се за сваку лопту. На крају смо награђени за добру игру – каже Петар Станић, новајлија из Црвене звезде, који је прошлу сезону провео у Спартаку као позајмљен играч.

Бачкотополчани су после четири кола на другом, а Новобеограђани су на трећем месту, разлика је три бода у корист учесника Лиге Европе.

– Нови суперлигаш је одлично почео сезону, изгубио је само од Спартака на старту. Очекујем неизвесну и занимљиву утакмицу. Највише поштујемо себе. Елиминација од Браге нас је само ојачала. Атмосфера у екипи је одлична. Позивамо навијаче да нам помогну, а ми ћемо им се одужити победом – истакао је Станић.

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!