ПЕТРОВИЋ СЕДМИ НОВАЈЛИЈА

РУКОВОДСТВО НАФТАГАСА ИЗ ЕЛЕМИРА ЗАВРШИЛО ПОСЛОВЕ У ПРЕЛАЗНОМ РОКУ

Иза Нафтагаса су три провере, а данас ће имати тест са Борцем из Шајкаша. Дебитант у Српској лиги „Војводина” поражен је, после много пропуштених прилика, у Оџацима од Текстилца (0:2), а потом савладао Војводину 1928 и ОФК Београд, идентичним резултатом (4:0).

 – Имали смо заказану проверу са Војводином у Бачком Градишту, али домаћин је отказао и изгубили смо ритам. Добро радимо, а јучерашњи преподневни тренинг отказао сам због велике врућине. Имамо довољно времена да се уиграмо и спремни уђемо, први пут, у српсколигашку трку – рекао је тренер Владимир Грбушић.

За Елемирце прелазни рок је завршен. Последњи, седми новајлија је дефанзивац Арсеније Петровић (са слике) . Прошао је школу РФК Новог Сада, а пролећни део играо је за Турију. Пре њега опрему су задукили, Милош Савановић (Младост ГАТ), Александар Чигоја, Игор Павлов, Драган Ћушић (Раднички, Зрењанин), Милош Жеравица (ОФК Бечеј 1918) и голман Алекса Матковић (Омладинац ФАМ).

– Петровић је био на проби и задовољни смо његовим радом. Остали смо само са Марком Самарџићем и Николом Бјелицом, уз алтернативу Николе Грбића, на позицији штопера и морали смо да појачамо конкуренцију. Са новајлијама смо добили на квалитету и свежини и убрзали смо проток лопте, па лакше долазимо до противничког гола.

Тренер „нафташа“ на списку има 24 играча.

 – Александру Грбану изашли смо у сусрет и вратио се у карађорђевачко Јединство, млади Вук Јелача наставиће у Банатаској Тополи, док су остали играчи, из прошле сезоне, на окупу – каже Грбушић.

Формиран је и стручни штаб и Грбушићев помоћник биће Миленко Милаковић, неколико сезона радили су заједно у зрењанинском Радничком.

– Радован Дабић и Владимир Јанков, дугогодишњи првотимци и играчи који су силно задужили клуб, биће са нама у стручном штабу. Јанков ће радити у омладинском погону и биће задужен за млађе селекције.

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!