ПИПЛИЦА РАНО ПРЕСУДИО

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Инђија – Рудар Приједор 1:0 (1:0)

Терен на Златибору. Гледалаца: 50. Судија: Крстић. Стрелац: Пиплица у 12. минуту.

ИНЂИЈА: Чупић, Кукољ, Митровић, Ђоковић, Врбић, Абрамушић, Пиплица, Гајиловић, Дервиши, Ђорђевић, Којић. Играли су још: Велимировић, Радосављевић, Мијаиловић, Ђурић, Вуковић, М. Стојановић, Маричић, Суботић, В. Јањић, Станојевић, Милошев.

РУДАР ПРИЈЕДОР: Трнинић, Пекија, Раковић, Марич, Рауч, Ковачевић, Милаковић, Демоњић, Росић, Даничић, Да Силва. Играли су још: Чехић, Секулић, Игњатовић, Огбоке, Перић, Живановић, М. Билбија, Амоах, Смајић, Кесић, Шебез, Комазец.

Инђија је уписала први тријумф у припремном периоду, захваљујући доминацији у готово свим сегментима игре. Изабраници Јована Голића у меч су ушли максимално концентрисано и ривалу нису оставили ни педаљ простора да их озбиљније угрози.

Прволигаш из сремске равнице до предности је стигао после 12 минута, после лепе акције име у листу стрелаца, ударцем са десетак метара, уписао је Пиплица. Рудар је, у 35. минуту, имао добру прилику али Чупић је добро интервенисао.

Истицао је сат борбе кад је Инђија могла да удвостручи предност. Василије Јањић центрирао је после доброг продора Милошева, али са седам метара није био прецизан. Могао је да матира чувара мреже Рудара и у 73. минуту, али резултат је остао непромењен.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!