ПИСАО ЈЕ ИСТОРИЈУ СА КЛУБОМ – KРЕАТИВАЦ ТСЦ СЛОБОДАН ИГРАЧ

Српски фудбалер Дејан Милићевић од 1. јуна је слободан играч с обзиром на то да му је истекао уговор са ТСЦ из Бачке Тополе.

Након пет година проведених у редовима „плавих“, дошло је време да Дејан Милићевић крене у потрагу за новим изазовом. Био је део клуба откако је ТСЦ кренуо успон ка елити и предводио их у том походу, а затим је наставио да буде важан шраф у екипи Золтана Саба.

Са 13 погодака и девет асистенција у Првој лиги Србије стекао је статус једног од најбољих играча ТСЦ-а, а потом је имао и веома добре две кампање у Супер лиги када је тим из Бачке Тополе наставио да пише историју. Пласирали су се у квалификације за Лигу Европе и умало сензационално елиминисали ФСЦБ у Сенти када је било 5:5, те су се Румуни после пенала пласирали даље.

У сваком случају, Милићевић је био редован члан стартне поставе ТСЦ-а све до ове сезоне када је ушао у последњу годину уговора.

Више преферира одлазак у иностранство, али уколико стигне задовољавајућа понуда из Србије не би имао ништа против да остане у земљи.

Од играча који су са ТСЦ прешли трновит пут у екипи су остали још Немања Јоргић и Саша Томановић.

Аутор: Немања Јаношев

Фото (Срђан Стевановић): Милићевић у дуелу са Здјеларом из Партизана

Извор: https://sportske.net/

ОБЈАВЉЕНО: 28. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!