ПИШУ СЕ САМО БОДОВИ

БЕГЕЈ СЕ МУЧИО СА РУСКОСЕЛСКОМ ЦРВЕНОМ ЗВЕЗДОМ

На растанку од навијача у првом делу првенства Бегеј је дочекао Црвену звезду из Руског Села. Иако се знало да неће бити лако, нико није веровао да ће бити баш толико тешко, гости су дошли растерећени и да играју, а расквашен терен и непрестана киша као да су им дали крила. Играли су офанзивно и озбиљно угрожавали гол домаћина, али Бојан Тривуновић био је изванредан у неколико ситуација када је скинуо зицере.

Тривуновић је, на полувремену, из оправданих разлога морао да напусти терен. Раније преузета обавеза да кумује пријатељу није могла да се одложи, па је журио да стигне на почетак венчања, а на његово место између статива стао је млади Здравко Миљевић.

Било је видљивог страха код навијача, као и саиграча како ће свето да изгледа у наставку, мада је Бегеј, голом Младена Новака, водио од 32. минута. Миљевић је одмах храбром интервенцијом спасао сигуран погодак, док је у следећем нападу, после корнера, поново био изванредан. То му је дало сигурност и подстрек, па је до краја био несавладив, и поред канонаде удараца у оквиру гола израстао је у јунака. Добио је похвале од тренера Драгана Јовића и саиграча, а публика га је поздравила аплаузима. Петар Зекић изгарао је свих 90 минута и са саиграчима водио је жестоку борбу са опасним и искусним нападачима Црвене звезде.

– Била је тешка утакмица. Услови су били незгодни, а гости су нас непрестано нападали и нису нам давали простора да успоставимо нашу игру. Ово нам је била једна од најтежих утакмица и морали смо жестоко да се боримо. Нисмо искористили неколико прилика, без обзира што нам је тренер Јовић рекао да играмо слободно и да будемо офанзивнији, инстинктивно смо се повукли и, практично, бранили до последњег ми нута. Колективни дух је превладао и заслужено смо славили, мада треба бити искрен и гости су могли до изједначења. Најважније је да смо освојили бодове и сада мирније чекамо последњи јесењи меч- истакаојеЗекић, тихи и неуморни борац.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 16. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!