ПЛЕЈ-АУТ ПЛС: ПОРЕД „МАЈСТОРА“ И „КАНАРИНАЦА“, ТРАЖЕ СЕ ЈОШ ДВА ПУТНИКА У НИЖИ РАНГ, ПОВЛАШЋЕНИ КЛУБОВИ У БОДОВНОЈ ПРЕДНОСТИ И ВЕЋЕМ БРОЈУ ДОМАЋИНСТВА

Писали смо о плеј-ауту Mozzart Бет Прве лиге Србије и ред је да коју реч кажемо више о плеј-ауту, који ће такође бити занимљив и неизвестан. Поред унапред прежаљеног Новог Сад 1921 и Радничког (Нови Београд), траже се још два путника у републички ранг. Као у плеј-офу, боље пласиране екипе имаће предност домаћег терена тако да ће ГФК Дубочица, Колубара, ОФК Вршац и Металац, од седам кола, на четири бити домаћини.

Набројане екипе, у оквиру првог кола биће домаћини, Лесковчани ће у недељу угостити Ужичане, у Лазаревцу се игра меч између Колубаре Новог Сад 1921, док ће Металац бити домаћин Радничком НБ, дан касније, у понедељак састају се ОФК Вршац и Младост ГАТ.

ГФК Дубочица у следећем колу гостоваће Радничком, долази Младост ГАТ и ОФК Вршац, следи гостовање у Челареву и у последњем колу домаћин је Металцу.

Вршчани у 2. колу одлазе у Ужице, затим су домаћини Новом Саду 1921 и Металцу, следе два гостовања у Лесковцу и Челареву одлазе у Бежанију и првенство завршавају са Колубаром.

Металац у наставку разигравања одлази у Челарево, домаћин је Ужичанима, следи ОФК Вршац, два домаћинства са Колубаром и Младошћу ГАТ и у последњем колу одлазе у Лесковац.

Колубара је последња повлашћена и након уводног меча са “канаринцима”, гостују у Новом насељу, следе два домаћинства са новобеоградским Радничким и ГФК Дубочицом, затим гостовање у Горњем Милановцу, угостиће ГФК Слободу и у последњем колу путују у Вршац.

ГФК Слобода са петог места у другом колу дочекује ОФК Вршац, одлази у Милановац, дочекују Нови Сад 1921 и играју у гостима са још једним клубом са Дунава – Младост ГАТ и Колубаром. У последњем колу дочекаће Раднички.

Након Вршца ,Гатовци дочекују Колубару путују у Лесковац и Бежанију, домаћини су ГФК Слободи, гостују Металцу и у последњем колу угостиће комшије са Детлинаре.

У другом колу Нови САД 1921 је домаћин Металцу, одлазе у Вршац и Ужице, домаћини су “мајсторима” и Лесковчанима и на крају следи комшијско одмеравање снаге на Сателитима.

Раднички ће у 2. колу дочекати ГФК Дубочицу, следе два гостовања у Вршцу и Ужицу, у предпоследњем колу укрстиће копља у дербију зачеља са Новим Садом 1921 и на опроштају од друштва прволигаша играју са ГФК Слободом у Ужицу.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 19. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!