ПЛС: ТЕКСТИЛАЦ ПОБЕДИО ГРАФИЧАР И ПРЕУЗЕО КОТУ 2

ТЕКСТИЛАЦ – РФК ГРАФИЧАР 4:0 (2:0)

СтрелциСредојевић у 23, Петровић аутогол у 31, Зекић у 71, Принц у 81. минуту.

Градски стадион. Гледалаца: 450. Судија: Љубиша Борисављевић (Ивањица). Помоћници: Небојша Савић, Милан Недељковић (Ужице). Жути картони: Луковић, Станковић, Принц, Васић,  Николић, Јовановић (Текстилац), Васиљевић (Графичар).

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Луковић (од 83. Димковић), Марјановић, Станковић (од 81. Јовановић), Стојановић, Принц (од 81. Зличић), Васић (од 63. Ђурић), Средојевић, Зулфић, Давидовић (од 46. Зекић), Николић.

РФК ГРАФИЧАР: Гутеша, Шљивић (од 46. Стојановић), Ј. Мијатовић (од 53. Младеновић), Петровић (од 66. М. Мијатовић), Васиљевић, Ћурић (од 34. Ајдар), Недељковић, А. Јовановић, Вукичевић, Радојевић, Максимовић.

После пораза у Новом Саду, Оџачани су се вратили на победнички колосек. Убедљиво су савладали младу екипу Графичара. За три минута гости су два пута озбиљно припретили, посебно је била добра шанса Максимовића али са десет метара шутирао је поред гола.

То као да је пробудило играче Текстилца, преузели су игру и све опасније угрожавали голмана ГутешуНиколић је ударцем главом из близине тукао поред гола, да би се у шанси нашао Давидовић, али одбранио је голман Београђана.

У следећем минуту, после добро изведног корнера, дефанзивац Филип Средојевић високо је скочио и ударцем главом са осам метара погодио мрежу. Био је то додатни подстицај да играчи тренера Мирјачића крену још офанзивније. После још једног корнера успели су да удвоструче предност, у гужви пред голом Петровић је неопрезно послао лопту у сопствену мрежу – 2:0.

У финишу овог дела снажни Принц избио је испред Гутеше и кад се очекивао сигуран гол, голман Звездине филијале прочитао је играча из Нигерије и одбранио.

Оџачани су наставили са атацима желећи да увећају предност, а успели су у 71. минуту када је млади Зекић поред двојице чувара утрчао у казнени простор и рутински савладао Гутешу

Принц је постигао првенац. Одлично га је проиграо Зулфић, а нападач из Нигерије био је сигуран и лопта је завршила у десном доњем углу– 4:0. 

ФОТО: Р. Медић
 
 
ОБЈАВЉЕНО: 24. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!